Hotstone Massage

Maupertuus Bennekom

HOTSTONE MASSAGE

 Hotstone is precies wat de naam zegt; masseren met warme stenen van rond de 45 graden. Deze massage wordt uitgevoerd met zogenaamde Hotstone’s.

Dit zijn zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in de rivierbeding hebben gelegen waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen.

De indianen zeggen dan ook dat ze gevormd zijn door 4 elementen: aarde, wind, water en vuur. Door de vulkanische oorsprong van iedere steen, hebben deze stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de mogelijkheid hebben om de warmte lang vast te houden.

De werking van de stenen is ontgiftend, afvoerend en ontspannend en zij hebben een sterke magnetische kracht die een nieuwe energie geeft aan uw lichaam.

De Hotstone Massage behandeling is een unieke ontspannende ervaring die u een keer geprobeerd moet hebben. Er wordt gewerkt met warme/koud stenen en met verwarmde massage amandelolie.

Voorafgaand aan de behandeling, vragen wij u thuis te douchen. Na afloop van de behandeling kunt u bij ons douchen, zodat uw kleding olievrij blijft. Prijs 7,50 inclusief handdoeken.

Richtlijnen RIVM t.a.v. douche onderhoud/schoonmaak worden door ons nauwkeurig opgevolgd

Let op

Vanwege Covid 19) is op dit moment de douche-ruimte niet beschikbaar. (zie regels rivm).

De duur van de Hotstone Massage en de prijzen zijn:

Ca. 60 minuten á € 55,-

Douchen na afloop 7,50

 

Behandeling alleen op afspraak per mail of telefonisch, spreek bij afwezigheid een voicemail in, wij bellen dan z.s.m. terug.

U kunt bij ons parkeren op ons eigen terrein.

 

Maupertuus Bennekom

Wilma Vos de Wael van Gunst.

 

Reflexzonetherapeut

Pedicure, Gellak, Spa voetbehandelingen

Hotstone-, Kruidenstempelmassage

Voedingsadvies koolhydraatarm

 

 

 

Ekerlaan 4

6721 AB Bennekom

Tel. 06 230 231 27

Alleen behandeling na mail en/of telefonische afspraak.

14 + 11 =